tiistai 13. elokuuta 2013

Eilisen meininkii

Selkeesti nää postaukset kertoo aina eilisestä. Mitennii mulla on täällä tosi hauskaa enkä ehi hengailla koneella ku yöllä? No näin on!
Eilen kävin vihdoin vaihtamassa puhelinliittymä, ja whatsappi kerto mulla olevan 663 uutta viestiä :)))) <3 Kiitti kaverit.
No menin sen jälkeen hengailemaan taas Matin remppakohteelle ja sain ihan ite kokeilla naulapyssyä! Hitsi se oli jännää. Jelppasin sitä siinä sit hetken ja se ajo mut taas vaihteeks Jyskille. Ja ei äiti, en ostanu mitään!

Siitä sitte lähin näkemään sitä kassatyttöä Ronjaa, joka lupas näyttää mulle paikkoja. Käytiin syömässä ja mentiin istuskelemaan johonkin rokki baariin sen kaverin kaa. Siellä oliki sitte vähän isompi kööri kaverin kavereita ja ihana tanskandoggi vastassa. Tietenki sekosin täysin siitä koirasta ja tuli hirvee ikävä Penniä ja labbis Bafia. :( Pojat sitte kuittailiki siinä kuinka koira saa niin paljon hellyyttä ja he ei, hehee!

Tällasessa asussa olin liikkeellä. Oli muuten hiton kylmä flipflopeissa, ja katukuvaan oli ilmestyny jo syystakit! Äääääääääää. Lordin aukion mittari kyllä väitti auringossa olevan +20C.....


<3

2 kommenttia:

Sen ku kysyt!