maanantai 19. elokuuta 2013

Cross my borders and kill the calm

Käytiin yöllä ajelemassa Matin ja Ronjan kaa, ku ei täällä oo paljoo muutakaan tekemistä ellei baariin lähe. No käytiin sitte tuolla joulupukin maassa vai mikä olikaan ja napapiirillä vai mikä olikaan. Siel soi joululaulut yölläki ja se oli melkosen rasittavaa. Siel oli kans joulukuuset valoilla jne! Hitsi täällä tulee varmana olee siistii talvella.
Oli muuten hassua ku puhuttiin äitin kaa puhelimessa ja se sano että sil on ikävä mua. No mähän tokasin siihen että mul on ikävä meijän koiria! No mutta ku on mulla! Ja se kerto että labbis Bafi oli nähny rapussa mun näkösen tytön ja innostunu hirveesti eikä suostunu uskomaan etten se oo minä :( Aion videoida sen reaktion minkä se saa ku nään sen toivottavasti lokakuussa seuraavan kerran. Jos se ois samallaine kun ne youtuben videot missä sotilaat tulee kotii ja koirat sekoo!

Ja tässä hyvä biisi olkaas hyvät!

6 kommenttia:

  1. Moi ! millanen se rovaniemen Uitto Pubi oli, minkälaista porukkaa ja millanen se oli niinku tunnelmaltaan? Mitä paikkoja osaisit suositella siellä Rovaniemellä? Oon nimittäin muuttamassa sinne viikon päästä ja olis kiva tutustuu uusiin ihmisiin jo ennenku koulut alkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Uitto on aika rento paikka, ja usein ainaki viikonloppusin melko täynnä. Sinne ei maksa mitään sisään, eikä oo narikkaa. Siellä on ihan normi hintaset juomat, ei kallista tai halpaa. Se on tosi viihtysä, mutta pieni. Siel on semmosia loosseja missä istua, pieni katollinen (en kai mä nyt meinaa uskonnollista? :D) terassi, ja pieniä baaripöytiä loossejen ja tiskin välissä.. Siel voi pelata lautapelejä(vino pino niitä!) ja sit siel on ainakin toi dartsi vissiin. Siellä käy mun huomioiden mukaan suunnilleen 20-35v porukkaa. Kaikenlaisia ihmisiä. Se on ehkä enemmän semmonen rento, että sinne voi mennä farkuissa ja hupparissa ihan kevyesti, tai just siltä miltä tuntuu! Se menee tosin jo kahelta kiinni, josta ihmiset sitte jatkaa johonki :) Uitto on ihan keskustassa, et siin on lähellä vaikka mistä valita! Se on siis aika perus pubi, mut ei mitenkään hämärä tai räkälämainen. Siisti ja rento. Ei siis mitään tanssilattiaa, eikä ihmiset oo siellä mun mielestä mitenkää hirveen kännissäkään ollu. Eli hyvä alkuillan mesta! En yhtään muista et mitä musaa siel on ollu, enemmänki puheensorinaa, mut siel on ainaki kaks telkkaria mistä kattoo urheilua tai jotaki. Tosi mukavat baarimikot myös. Eli sinne! :D Jos tarttet seuraa niin pistä ihmees mulle viestiä sähköpostiin! aurorah91@gmail.com

      Poista
    2. Niin ja siis kuulisin mielelläni että minkälaisista paikoista sä tykkäät? onnelassa ei kuulema käy enää kukaan joten se kannattaa unohtaa, mutta doris on semmonen vähän nuorempien paikka, et jos tykkää just tanssia ja kännätä ni sinne. Sitte jos tykkää vanhemmasta seurasta (30+) ja karaokesta, ni pohjahovin life on ihan jees. Siel on tosin kallista. Laadukas mesta istumiseen on Sohova, se on vähän semmonen coctail mesta mitä nyt ulkoota on kurkkinu. Tivolissa on keskiviikkosin menoa koska siel on tosi halpaa sillon. Siellä käy skeittareita esim. ja suunnilleen semmosta 18-30v porukkaa. Se on kiva ja iso. Kauppayhtiöllä en oo ehtiny käydä, mut se on kuulema suosittu kans. Sit jos tykkää rokkimestoista, niin paha kurki on kiva mut pieni.
      Nää on kaikki keskustassa.
      NIII ja unohin roys clubin eli roipparin. siel on yläkerras pubimaista ja karaokee ja alakerras vissiin jotain tanssimista? se on viikonloppusin varsinki ihan täynnä.

      Siinä mun tähän astiset tiedot ollos hyvä!

      Poista
    3. Lisään vielä (:D) että jos käytät facebookkia, niin tosi hyvä sivu on semmonen ku Rovaniemi Tapahtumat...sieltä näkee lähes kaiken mitä rollossa tapahtuu millonkin.

      Poista
  2. Kiva ku viittit vastata tolleen perusteelliseti ! :) kuulostaa ainaki aivan mukavalta paikalta tuo Uitto, pakko käydä testaan heti ku pääsee kunnolla asettuun aloilleen. Oon kans kuullu tosta doriksesta et se ois sellanen hyvä paikka kans jos haluaa bilettään eikä vaan istuskeleen ja jutteleen.
    Ollaan oltu siellä Rovaniemellä jo muutama viikonloppu mutta oon aina viikoiks tullu sit takas kotikotiin, nyt tosiaan ensviikonloppuna muutetaan ihan pysyvästi sinne. Ja hups, näköjään anonyyminä tullu tuo mun eka kommentti tänne !

    VastaaPoista
  3. Hi hii, just noinhan se meni, Affe! Koiralla ei välttämättä sittenkään pelaa tarkimmin hajua-aisti, vaan se ottaa huomioon koko tutun tuntuisen habituksen ja muistamiensa asujen värit! Tyttärelläni useimmiten musta. ( Olikos koirat huonoja tunnistamaan värejä?) Kiva lukea sun mietteitäsi siellä. Täällä pääkaupungin hulinassa hyvä jos yhden ehtii päivässä ajatella. Voi hyvin!

    VastaaPoista

Sen ku kysyt!